Molen nieuws


1 miljoen keer om!


Op 10 maart 2018 om 14:10 uur maakten de wieken van de Laarder Molen de miljoenste omwenteling. Een gedenkwaardig moment voor zowel de molenaars van de molen als iedereen die de molen een warm hart toedraagt!


Hans Calis ( 6e van links staand) en Sylvana Calis (3 van links zittend) mochten
namens de stichting Vrienden van de Laarder Molen een fantastische prijs in ontvangst nemen.
 

Molen wint mooie prijs Rabobank campagne

Rabobank Gooi en Vechtstreek deelde donderdagavond 6 april 2017 tijdens een feestelijke uitreikingsavond bedragen uit aan alle deelnemers van de Rabobank Clubkas Campagne. In totaal verdeelde de bank € 79.352,56 onder 96 clubs.

Maar liefst 2.000 euro daarvan is toegekend aan de Laarder Molen!


Een aandeel in elkaar

Tijdens de uitreikingsavond van de Rabobank Gooi en Vechtstreek besloot eind vorig jaar tot het inzetten van de Rabo Clubkas Campagne. Belangrijkste spelregel: elke club uit de regio die bij de Rabobank Gooi en Vechtstreek bankiert kon zich tot eind februari aanmelden. Vervolgens konden de leden van de Rabobank van 7 t/m 22 maart hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toedragen.

De meeste stemmen

Tijdens de uitreikingsavond van de Rabobank Clubkas Campagne in Partycentrum ’t Zand in Maarssen is bekend gemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en welke bedragen zij hiermee verdiend hebben voor het realiseren van hun vooraf opgegeven doelen. De cheques werden per regio uitgereikt. Binnen de regio Laren-Blaricum, kreeg de stichting Vrienden van de Laarder Molen de meeste stemmen: 284! 

Clubkas Campagne

Elke stem is geld waard. Op deze manier kunnen clubs en verenigingen die klant zijn van de Rabobank activiteiten realiseren die de leefbaarheid van de kernen ten goede komen en kan ieder lid van de Rabobank een aandeel hebben in het leven van een ander.